Enjoy The Look by KOKO

„Enjoy the Look“ podrazumijeva sve ono što nam je važno: primjena dugogodišnje tradicije i znanja u svakom ručno izrađenom proizvodu, briga o kvaliteti izrade svakog detalja pri čemu su korišteni kvalitetni, dizajnom privlačni materijali i pojedinačni pristup svakom kupcu.

Novim konceptom poslovanja želimo omogućiti svakom kupcu da sudjeluje u proizvodnji pojedinog proizvoda odabirom vrsta i boja materijala. Na taj način svatko može kupiti proizvod kakav doista želi i koji odgovara njegovim potrebama.

Ponuda se sastoji od muškog i ženskog programa koje čine proizvodi za različite namjene i prigode. Od poslovnih torbi, dnevnih ženskih i muških torbi, novčanika, raznih etuia, proizvoda koji će vam pomoći prilikom putovanja, muških i ženskih remena. Da li se radi o poklonu za blisku osobu ili se radi o poklonu u poslovne svrhe ili jednostavno želite imati unikatni modni dodatak dodatno ga možete učiniti posebnim pisanom porukom ili inicijalima.

Svi proizvodi su osmišljeni tako da u upotrebi doista opravdaju i svoju namjenu. Osim kvalitete izrade i dizajna važno nam je bilo ovim konceptom prezentirati funkcionalnu namjenu i mogućnost korištenja proizvoda za različite prigode.