Kako radimo

Usluga 360﮿ –  od skice do finalnog proizvoda.

Oblikovanje prvog prototipa na temelju poslanih skica i/ili fotografija započinje izradom modela  u papiru/kartonu, slijedi izrada prvog uzorka u odgovarajućem materijalu s detaljima personalizacije.

Nudimo velik izbor provjerenih materijala od prirodne kože, umjetne kože, tkanina i metalnih detalja  u različitim cjenovnim razredima i dizajnu od strane naših dugogodišnjih dobavljača.

Sve to prati proces razrade detalja personalizacije – od prijedloga dizajna, smještaja na proizvodu do proizvodnje, a odnosi se na metalne pločice s logom, tekstilne trake s utkanim imenom, otiskivanja logotipa tehnikama vrućeg tiska, uv-printa, sitotiska i laserskog graviranja, izradu deklaracija proizvoda i pakiranja u obliku zaštitinih vrećica ili kutija.

Razvoj modela završava izradom proizvoda sa svim tehničkim detaljima važnim za daljnju proizvodnju i distribuciju proizvoda u dogovorenim rokovima i zadanim troškovnim okvirima.

OD IDEJE DO PROIZVODA

Zajedno dajemo oblik vašim idejama prema skicama u obliku prototipa i izrade prvog uzorka sa svim detaljima proizvoda vodeći računa o temeljnim vrijednostima branda, kvaliteti, troškovima materijala i pravovremenim rokovima.

ODABIR MATERIJALA I DETALJA

Usklađujemo dizajn, tehnike proizvodnje i materijale s aktualnim trendovima i novitetima modne industrije. U ovoj fazi razvoja odabiru se i načini personalizacije, metalni detalji proizvoda, deklaracija, vrste pakiranja i sl.

PROIZVODNJA I ISPORUKE

Proces proizvodnje završava izradom proizvoda, nadzorom kvalitete i stalnim praćenjem potreba kupaca. Na taj način osiguravamo kontinuirani lanac od proizvodnje do pravovremene isporuke.