Dobrodošli u Koko svijet!

KOKO je obrt sa dugogodišnjom obiteljskom tradicijom za proizvodnju kožne galanterije osnovan 1980. godine u Zagrebu. Primjenjujući dugogodišnje iskustvo proizvodnje kožne galanterije, naša kolekcija za žene i muškarce objedinjuje sve ono što je nama važno – kreativnost i ručni rad, posebnost i brigu za svaki detalj i ono što je vama važno – kvalitetu i unikatnost.


Poslovanje i uspjeh smo gradili na vrednovanju i usavršavanju kvalitete izrade temeljenoj na ručnom radu, korištenju kvalitetnih materijala i kreativnom dizajnu. Težimo da svi naši proizvodi budu harmonija raznih stilova, sofisticiranosti i raznolikosti.

Prilikom dizajna proizvoda uvijek su nam važna trenutna modna kretanja, ali pri tome ne zaboravljamo na to da se moda brzo mijenja pa su tako naši proizvodi moderni ali istovremeno nosivi i prilagodljivi svakom stilu i vremenu. Inspiraciju nalazimo u eleganciji i jednostavnosti.

Uz proizvode KOKO važan dio našeg poslovanja je suradnja sa modnim dizajnerima, modnim maloprodajnim dućanima i tvrtkama za koje proizvodimo posebno za njih osmišljene poslovne poklone. Kroz suradnju s našim partnerima naši proizvodi su zastupljeni u cijeloj Hrvatskoj.

Njegujući tradiciju i vrijednost obrtništva stalni smo sudionik i potpora raznim projektima i manifestacijama koje potiču razvoj obrtničke proizvodnje. Tako smo sa samostalnom revijom bili sudionik revije zagrebačkih obrtnika „Zlatna igla“ 2011. godine uz direktan prijenos na HRT-u.  

„ Simplicity is the keynote of all true elegance“ , COCO CHANEL.