Budi dizajner!

U sklopu novog koncepta poslovanja nudimo našim kupcima mogućnost da sudjeluju u dizajniranju proizvoda kojeg žele kupiti. Pod tim podrazumijevamo odabir vrsta i boja materijala te njihovo kombiniranje, mogućnost personalizacije i odabir ukrasnih pakiranja.

Osim ponude boja i vrsta koža iz kojih su proizvedeni proizvodi na Internet stranici možete u našem showroom-u pogledati sve proizvode i zajedno sa nama odabrati kožu iz koje želite da vaš proizvod bude napravljen. Pružamo vam mogućnost da sami kreirate modni dodatak koji ćete voljeti nositi i koji će najbolje odgovarati vašim zahtjevima. Tako možete za svečane prigode prilagoditi remen ili večernju torbu prema cipelama ili detaljima odjeće.

Postoji mnogo načina na koje možete uz našu uslugu „budi dizajner“ učiniti torbu ili bilo koji drugi proizvod jedinstvenim. Odabirom proizvoda iz naše ponude možete odabrati uslugu graviranja. Dodavanjem posvete ili poruke osobi kojoj poklanjate ili jednostavno pisanjem inicijala na proizvod on postaje unikatan i osoban. Svaki proizvod iz naše ponude može biti personaliziran. Kako bi odabrali najbolje mjesto na proizvodu za personalizaciju molimo vas da kontaktirate naš tim koji će vam ponuditi moguća rješenja.