Poklanjajte sa stilom

Koko kožna galanterija nudi vam uslugu osmišljavanja i izrade poslovnih poklona.

Na temelju dobivenih informacija o dizajnu i namjeni poklona, detaljima personalizacije i iznosu namijenjenih sredstava kreiramo i prezentiramo proizvode koji su prilagođeni isključivo potrebama pojedinog klijenta. Svakako pri tome želimo da ti proizvodi najbolje odgovaraju identitetu vaše tvrtke te da jasno i diskretno prezentiraju vašu tvrtku.

PERSONALIZACIJA

Zajedničkom suradnjom i korištenjem različitih tehnika tiska i graviranja svaki proizvod može biti unikatan i posebno personaliziran.
Kako bi postigli sklad proizvoda i tvrtke koja ga poklanja brinemo o svakom detalju izrade proizvoda, usklađujemo boje i vrste materijala proizvoda i prilagođujemo pakiranja proizvoda sa identitetom tvrtke.
Svojim iskustvom i kvalitetom naših proizvoda garantiramo vam željenu prepoznatljivost vaše tvrtke.

PAKIRANJA
Prilikom osmišljavanja proizvoda veliku pažnju posvećujemo izgledu pakiranja jer upravo to je ono što se prvo zamjećuje prilikom darivanja . Svaki proizvod je sa posebnom pažnjom upakiran u kvalitetne kutije odnosno ukrasne vrećice koje svojim izgledom prate dizajn poklona. Svako pakiranje može biti dodatno personalizirano logom tvrtke ili drugim sadržajem prema izboru klijenta.
Kao i svaki proizvod i pakiranja možete posebno dizajnirati u suradnji sa našom tvrtkom. Nudimo vam mogućnost biranja vrsta pakiranja, odabir boja papira za kutije i odabira tkanina za ukrasne vrećice za proizvode.

ISPORUKA
Sa svakim kupcem posebno se dogovara termin isporuke. Od trenutka narudžbe pa do isporuke izvještavati ćemo vas o statusu vašeg proizvoda.
Isporuka proizvoda može biti u našoj tvrtki ili prema prethodnom dogovoru šaljemo proizvode poštom.


POŠALJITE NAM UPIT