Uvjeti kupnje

Klikom na „Košarica“ dolazite na mjesto gdje ćete odlučiti kako želite platiti.

Platiti je moguće na slijedeće načine:
  • kreditnom karticom za koju internetska trgovina Koko.hr ima sklopljen ugovor o prihvaćanju: American Express,  MasterCard, Visa, Maestro
  • e-bankingom
  • općom uplatnicom ili virmanom

Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju online plaćanje kreditnom karticom i kliknete na ''KUPI'' i unutar PayWay sučelja odaberite vrstu kreditne kartice kojom želite platiti (American Express,  MasterCard, Visa i Meastro) i upišite tražene podatke. Kada kliknete „KUPI“, vidjet ćete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite „Potvrda narudžbe“ i time je Vaša kupovina završena. Dobit ćete potvrdu o narudžbi na svoj e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonom ako narudžbu iz nekih razloga nije moguće realizirati u najkraćem mogućem roku. Pay Way sustav također će Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Plaćanje na rate

Korisnicima American Express kartica omogućeno je plaćanje robe na rate prema navedenim uvjetima


Maksimalni broj rata Minimalni iznos
1 0,00 kn
2 300,00 kn
3 600,00 kn
4 1.000,00 kn
5 1.500,00 kn
6 2.000,00 kn


Izjava o sigurnosti


T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde zaštite podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem „vatrozida“ (firewalla).

 
Izjava o privatnosti


KOKO se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KOKO i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uvjeti dostave i isporuke

Dostava za područje Republike Hrvatske na adresu kupca je besplatna.
Vrijeme isporuke: unutar 20 dana ovisno o dostupnosti proizvoda koja je navedena uz svaki proizvod

Uvjeti povrata (zamjena) i reklamacije

Kupac ima pravo na povrat (ili zamjenu ako želi) u roku 14 dana :
  • Bez navođenja razloga povrata proizvoda(proizvod mora biti neoštećen i neupotrebljen)
  • Ako se utvrdi da isporučeni proizvod ne odgovara naručenom
  • Ako isporučeni proizvod ima grešku nastalu u proizvodnji
  • Ako ima oštećenja koja nisu nastala u transportu

Kupac nema pravo povrata (zamjenu) proizvoda u slučajevima:
  • Ako su oštećenja na proizvodima uzrokovana nestručnim rukovanjem od strane kupca
  • Ako su oštećenja nastala u transportu
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti proizvod na kojem su vidljiva vanjska oštećenja.
Nakon što kupac reklamira neispravnost, kupac je dužan vratiti neispravan proizvod nakon čega će prodavatelj kupcu obaviti popravak ili poslati zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).
Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.koko.hr. Prikazane boje proizvoda se mogu razlikovati u malim nijansama u odnosu na stvarnu boju proizvoda zbog razlike u prikazu na zaslonu ekrana računala.

Koko kožna galanterija daje mogućnost kupcu da odabere proizvod u nekoj drugoj boji i vrsti kože i daje mogućnost odabira boje metala, ali je kupac prilikom kupnje dužan u napomenu napisati koju boju i vrstu kože želi i koju boju metala želi, u suprotnom ako to kupac ne definira u napomeni isporučiti će mu se proizvod sa slike.

Općeniti uvjeti poslovanja

KOKO obrt za proizvodnju i usluge, vl. Petra Ivaštanin, Zagreb, Maceljska ulica 11, OIB: 60307500055

Upotrebom internet stranice koko.hr korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja.
U internet trgovini koko.hr mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Hrvatske.

KOKO zadržava pravo izmjene općih uvjeta na internet stranici koko.hr bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.
KOKO će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici koko.hr s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Podaci o tvrtki:


Naziv: KOKO obrt za proizvodnju i usluge,vl. Petra Ivaštanin
Skraćeni naziv: KOKO
Sjedište: Maceljska ulica 11, Zagreb
Upisano u obrtnom registru u Zagrebu pod brojem 09/14539-4, broj reg. uloška 7106
MB:91368804
OIB: 60307500055
IBAN: HR1723600001101521297
T: 01/ 38 63 727
F: 01/ 38 73 332
M: 098 1643222
E: info@koko.hr